Spa Therapies

Hot Karite Spa Ritual

Geniet van de massage met warme Karité

Een ware ervaring voor het lichaam
Hot Karité Spa bestaat uit 3 combinaties van essentiële oliën en Karité boter

Hot Karité Spa Chi

100% pure Karité boter gemengd met essentiële oliën om spierpijn, lichaamsspanningen en vermoeidheid tegen te gaan.

Ecologische Karité met essentiële oliën van marjolein, kamille, bergamot samen met plantaardige olie van Sint-Jans-kruid.

Hot Karité Spa Thalassa

100% pure Karité boter gemengd met vochtafdrijvende en reinigende essentiële oliën. Met een groot vochtafdrijvend en afslankend effect is dit product zeer geschikt voor lichaamsmassages om vocht en vet te verminderen tegelijkertijd de huid te voeden en te vernieuwen door de voordelen van Karité.

Ecologische Shea met essentiele Oliën van citroen, sinaasappel, grapefruit samen met rozemarijn en klimop extract.

Hot Karite Spa Zen

100% pure Karité boter gemengd met essentiële oliën tegen stress en gespannenheid.

Ecologische Karité met essentiële oliën van mirre, ylang-ylang en mandarijn.

Rose Therapy

De kracht van Rose Absolute

Rosetherapy is een lichaams en gezichtsbehandeling exclusief voor vrouwen geïnspireerd op het welzijn van het hele lichaam, de kracht van pure Roos is het belangrijkste element van deze therapie, de gezichts- en lichaamsmassage word uitgevoerd met kwarts en roos.

Het gezicht en het lichaambehandeling Rosetherapy brengt een toestand van fysieke en emotionele welzijn. De gezichtsbehandeling behandelt rimpels en regenereert de huid. De lichaamsbehandeling zuivert gifstoffen en voegt  vitamine E toe aan het lichaam. Op mentaal niveau, creëert het een gevoel van harmonie en welzijn.

Honing Peeling

Bij de lichaamspeeling wordt met een zanderige, vanille peeling je huid weer in topconditie gebracht. Dode huidcellen worden op een zachte wijze door middel van een schuimige peeling verwijderd. Het resultaat: een zijdezachte huid. De perfecte basis voor een gebruinde huid in de zomer of tijdens een zonnebank kuur in onze praktijk.

Scrub Massage

Een combinatie van een lichaamsscrub en een ontspannende massage. Scrubben is heerlijk voor de huid. Het verwijderd dode huidcellen waardoor je huid zacht wordt, een betere doorbloeding ontstaat en een verstevigende werking heeft. Hierbij werken wij met sinaasappelscrub en olie.